Υλικό από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Από τη σελίδα αυτή, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε υλικό από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Κάνοντας click στον σύνδεσμο, μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο της δημοσίευσης. Για να δείτε το αρχείο της δημοσίευσης θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο τον δωρεάν Reader της Adobe ή άλλο PDF Reader. Το αρχείο πιθανόν να είναι αρκετά μεγάλο. Εάν καθυστερεί η προβολή του, κάνετε δεξί click, επιλέξτε "Αποθήκευση ως..." και ανοίξτε το από το σημείο που το σώσατε. 

eu_staff5. Πολιτικές και δράσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης

1. Eυρωπαϊκή Επιτροπή (2014). Ανθρωπιστική βοήθεια και πολιτική προστασία, Σειρά : Η Ευρωπαϊκή Ένωση με απλά λόγια, Λουξεμβούργο : Υπηρεσία Εκδόσεων της ΕΕ.
2. Eυρωπαϊκή Επιτροπή (2010). Μια ευκαιρία και μια πρόκληση, H μετανάστευση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Σειρά : Η Ευρώπη σε εξέλιξη, Λουξεμβούργο : Υπηρεσία Εκδόσεων της ΕΕ.
3. Eυρωπαϊκή Επιτροπή (2013). Ανάπτυξη και Συνεργασία: Καταπολέμηση της φτώχειας σε έναν κόσμο που αλλάζει, Σειρά : Η Ευρωπαϊκή Ένωση με απλά λόγια, Λουξεμβούργο : Υπηρεσία Εκδόσεων της ΕΕ.
4. Eυρωπαϊκή Επιτροπή (2008). Απασχόληση και ανάπτυξη στην ΕΕ, Σειρά : Η Ευρώπη σε εξέλιξη, Λουξεμβούργο : Υπηρεσία Εκδόσεων της ΕΕ.
5. Eυρωπαϊκή Επιτροπή (2013). Kαταναλωτές, Σειρά : Η Ευρωπαϊκή Ένωση με απλά λόγια, Λουξεμβούργο : Υπηρεσία Εκδόσεων της ΕΕ.
6. Eυρωπαϊκή Επιτροπή (2014). Ασφάλεια των τροφίμων, Σειρά : Η Ευρωπαϊκή Ένωση με απλά λόγια, Λουξεμβούργο : Υπηρεσία Εκδόσεων της ΕΕ.
7. Eυρωπαϊκή Επιτροπή (2007). Τα δικαιώματά σας ως καταναλωτή, Λουξεμβούργο: Υπηρεσία Εκδόσεων της ΕΕ.
8. Eυρωπαϊκή Επιτροπή (2013). Δημόσια Υγεία, Σειρά : Η Ευρωπαϊκή Ένωση με απλά λόγια, Λουξεμβούργο : Υπηρεσία Εκδόσεων της ΕΕ.
9. Eυρωπαϊκή Επιτροπή (2013). Περιβάλλον, Σειρά : Η Ευρωπαϊκή Ένωση με απλά λόγια, Λουξεμβούργο : Υπηρεσία Εκδόσεων της ΕΕ.
10. Eυρωπαϊκή Επιτροπή (2008). Η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, Σειρά : Η Ευρώπη σε εξέλιξη, Λουξεμβούργο : Υπηρεσία Εκδόσεων της ΕΕ.
11. Eυρωπαϊκή Επιτροπή (2013). Επιχειρήσεις, Σειρά : Η Ευρωπαϊκή Ένωση με απλά λόγια, Λουξεμβούργο : Υπηρεσία Εκδόσεων της ΕΕ.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet

Κλεομένους 22A, 10675
Αθήνα

Τηλ: +30 210 7220508
Fax: +30 210 3617711
E-mail: jmcenter-athenspspa.uoa.gr